Vrienden
Up ] recent ] eerdere projecten ] visie ] pers ] foto's ] sponsors ] info ] VhDVV ]
 

StichtLicht zoekt vrienden!

Al jaren kunnen we genieten van de duurzame en gelegenheidsverlchting van de Goese mediatoren en in de kerstperiode van de spiegelbollen in het Stadhuis aan de Goese Grote Markt. En nog gratis ook. Voor projecten van StichtLicht hoef je nooit entree te betalen, omdat ze openbaar zijn. Maar ze kosten natuurlijk wel geld!

Voor de installatie en het groot onderhoud van de duurzame verlichting in de mediatoren hebben ondernemers en instellingen in 2001 het benodigde bedrag bij elkaar gebracht. Als er een (dure) lamp vervangen moet worden, dan kan dat. Zo zijn vorig jaar ook onze armaturen bovenop de toren opnieuw geschilderd en dit jaar zijn die op de begane grond aan de beurt. Voor de gelegenheidsverlichting van de toren, zoals bij Kerst en Koningsdag en voor het Spiegelbollenproject in het Stadhuis krijgen we gelukkig een bijdrage van Stichting Goes Marketing (Goesisgoes). Daarmee kunnen we een deel van de installatiekosten betalen. Bestuur en vrijwilligers van StichtLicht krijgen natuurlijk geen vergoeding voor het werk dat ze doen. Maar de huur van extra apparatuur, het installeren en de energiekosten moeten wel betaald worden.

Als we ook dit jaar de tv-toren weer elke donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond willen aanlichten én we willen weer schitterende verlichting bij Koningsdag, Bevrijdingsdag en de Kerstperiode, dan hebben we daar meer geld voor nodig.

Heb jij er ook wat voor over, word dan Vriend van StichtLicht. Dat kan door € 10 (meer mag natuurlijk ook) over te maken naar bankrekening NL52 ABNA 0430 9719 82 t.n.v. StichtLicht. Door jouw bijdrage kunnen we dan door met onze projecten!

ANBI

StichtLicht is ook volgens de belastingdienst een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Een gift aan StichtLicht is daardoor voor StichtLicht belastingvrij en voor jou fiscaal aftrekbaar. Afhankelijk van je inkomen kan je zelfs tot meer dan de helft van je gift van de belastingdienst terugkrijgen! Bij een eenmalige gift moet je boven de aftrekdrempel uitkomen met je giften (die drempel is 1% van je inkomen).

Periodieke gift

Wil je StichtLicht vijf jaar lang steunen met een periodieke gift, dan is je gift altijd aftrekbaar, zonder drempel. Er geldt geen minimumbedrag. Wil je daar misschien gebruik van maken, stuur ons dan even een e-mail. We vertellen je er graag meer over!

info(at)stichtlicht.nl